Friday, March 25, 2011

updated~

salam a'laik....



weekend yang lepas berjaya membalikkan diri ke rumah. hehehe. seronok. sangat! balik jumpa ma, kakak, abang and not too forget my nieces and nephews kat rumah tu, kan cuti sekolah masa tu. sayangnya tak sempat jumpa Maisarah. huhuhu.

balik untuk me"refresh"kan diri setelah lama tak balik. kat rumah dah tak ada orang. Mak saya sekarang di Damansara Damai, Bangi, Bukit Subang,Kota Kemuning, Putrajaya dan Kuala Selangor. hehehe. banyak rumah.
beliau dah tak sabar nak tunggu saya cuti, boleh duduk di rumah sendiri. i like!

balik untuk menaikkan semangat yang dah ada. hehehe. final exam is around the corner. but, i don't know what to do. please, don't be a liar. hahaha. you are supposed to finish all your exercises. hehehe.

We had such a great dinner last Friday night. New horizon is not half bad. but, i like Sara Thai more. hahahaha. some of photos on that night! eh, silap xda gambar lah. hehehe. ni pon aci guna laptop orang. huhuhu. i'm waiting 4 pink kaler Dell . hahahahahaha.*wink*

talking about film, Merong Mahawangsa is not bad. i give 4.5 over 5. hahahaha. Merong is a great man. oho, the same goes to Marcus, the Romance prince. hehehe. bila tengok saya terbayangkan mungkin macam ni la Sultan Muhammad Al-Fateh berperang nak takluk kota Konstantinople, Salahuddin Al-Ayyubi semasa nak menakluk Jurusalem dan peperangan lain.

kelas dah habis untuk 2nd semester 2nd year. wah, dah nak masuk tahun 3. heheheh.


okeh, itu sahaja.




wassalam



No comments:

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH