Saturday, April 9, 2011

end of semester

salam a'laik.....


Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah.
the examination was over. I've done my part. may Allah bless my effort. Ameen!

last day bersama FE's family, hati rasa tak sabar nak "berpisah". hehehe. pulang saja dari dewan exam, rasa macam nak terjun katil ganti tidur. hahaha. tapi tidak lah sedemikian. banyak lagi yang nak kena settle.

oh, nikmatnya habis exam. tidak kah begitu??? hehehe. i like (infinity).


and....................

the long vacation is begin. hehehe. like again (triple infinity)

sedar tak sedar, dah habis tahun 2. hehehe. seronok!

sebut pasal cuti, apa yang planning nak buat. meh kita terjah!

  • nak baca buku Cecelia Ahern. sebenarnya dah jatuh hati dengan Julia Quinn's book.
  • nak marathon Diva Universal
  • amik lesen. eheh. bape kali dan terbengkalai. harap2 jadi la yang ni. huhuhu.
  • yang paling penting, tak lupa buat rutin harian yang buat kat sini. jangan bila dah sampai rumah lupa segala-galanya.



okeh, sedikit update lepas haBis exam. hehehe.
selamat bercuti kawan2. jumpa bulan 9 plak. Insya-Allah panjang umur. dalam masa 5 bulan ni, anything can happen. tahun kita tak leh Ifthor sama2 kat padang la. T____T



------- NAK LAPTOP------
- kalaulah saya tau siapa yang amik saya punya laptop nak je haku humban ke laut biar dimakan ikan paus. hahaha. tak payah hidup kat dunia kalau diri tu menyusahkan orang lain. kalau dah menyusahkan diri sendiri dengan benda2 terkutuk tu, memang menyusahkan orang lain. MEMANG!-





wassalam

3 comments:

Nadzipah said...

whoa~~~

tahniah2...tahniah sebab dengan jayanya dapat melayan FE's family dengan baik sekali..ngee~

nak amik lesen eh? jelesnyer saya...bila la saya nak amik lesen ni..

saya lagi jeles bila tahu u all nak gi pesta buku tu..huwaaaaa...nak ikot gak...T.T

bestnyer blh dok umah 5 bulan...jeles lagi..

Wan Hasmunirah said...

kak long, jom ar nak join skali.. hehehe

hasnisyakila said...

the jeles limit...
from zero to infinity...hahaha
susah nak integrate tu..


keh33333.....

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH