Friday, April 15, 2011

hurey2 bersama Husaini..

salam a'laik...



Alhamdulillah, sudah berada di rumah. hehehe. i like. dok mengadap tv je keje nye. huhuhu.

balik hari tu terus ke rumah abang kat Pasir Puteh. tolong tengok2kan anak2 buah. hehehe.
ye, 2 hari bersama si kecil, Husaini yang banyak kerenahnya. hahaha.
hidup dia berlari-lari, melompat-lompat, tak pernah nampak dia jalan elok2.
ni lah namanya happy go lucky kid. grow up kiddo. hehehe.


Cakapnya banyak, mengalahkan orang besar, tapi habuk pun tak paham. hahaha
memula nampak saya, terus berlari-lari. bajet malu la. dan tak lupa, bajet cute. hehehe. tapi betullah, memang cute pun.

nampak je handset, terus

"epon2, amik amba".
hehehe. cute tak.

nak amik gambak sapa?
"amik amba adik la"

tunjuk lori dia yang patah.
"atoh, angah uat"

kakak mana?
"kakak oloh"(kakak sekolah)


"oggi" (oggi tu lori). hehehe.

banyak lagi la. sampai lupa. hohoho.

oh ya, berada kat rumah ni nikmat ye. tambah2 lepas exam. hulamak! best (infinity) hehehe.

dan tak lupa, rindu kawan2 jugak. jumpa tak jumpa buka sem baru ni la. Insya-Allah.


sekadar peringatan:

jika kamu mencintai Allah,ikutilah aku, nescaya Allah mencintai kamu dan mengampuni dosa-dosamu(3:31)




wallahua'lam


wassalam

No comments:

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH