Friday, January 6, 2012

azzahra of the day ^^

salam 'alaik





masih meng"update" blog di minggu peperiksaan?
ish2 :P

waktu2 begini otak kena rehatkan? hihi ^^




oh ya,
after more than one week,
the name was given.
the daddy was successfully found the name,




welcome

WAN NUR HASYIEMA AZZAHRA BINTI WAN HASNIZAM

i will call you Azzahra,
the same as Fatimah Az-Zahra,
the daughter of prophet Muhammad SAW.





lawatan saya ke KL pada musim exam selepas 3 hari Azzahra lahir...^^





Kakak will always love your until Jannah..^^


tengah hari tadi baru discharge daripada ward sebab kuning.





p/s: oh, hati,jiwa, perasaan dah tak sabar nak habis exam, walaupun my 1st paper is not started yet. T___T



tengok baby rasa macam seronok je kahwin. atau lebih jelas rasa macam nak kahwin.
status yang membunuh. hahaha. :D


*eh lupa, orang tu balik rumah terus jadi senyap je. ber"uzlah" barangkali. nak mencari diri katanya. *^^




sekian.

2 comments:

Nadiah Sidek said...

bulatnya pipi azzahra ^_^. semoga azzahra jadi anak yang solehah..ameen..

hasnisyakila said...

3.2 kg ....
lahir kat rumah, p spital tu dah keluar dah...^^


ameen!

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH