Friday, January 13, 2012

the end~

salam a'laik




ALHAMDULILLAH, the final exam was officially ended. ^^
sapa yang tak gumbira bolehlah angkat jari kaki yang tengah...:P

berakhirnya exam tadi maka, berakhirlah juga semester pertama tahun 3. kejap je rasa. nanti awal bulan 2 ni masuk sem 2, lepas tu practical, then final year, then grad. hooyeeh!
(gaya macam tak sabar nak grad je)

dan juga cuti pendek saya bermula. ye begitu singkat sekali hanya tiga minggu. apa sangat lah yang boleh dibuat melainkan marathon cerita di tv. hehehe.
tolak makan, tidur, tengok tv dll maka tinggallah dalam seminggu lebih plus minus. hahaha. ade pulak pengiraan lagu tu.

tambahan pula, 3 minggu tu tanpa komitmen apa2 (maksudnya komitmen study, dateline assignmet, quizzes and so on) pun. maka bertambah osem lah kehidupan saya seperti vodeo2 osem di blog milik En Gabanna untuk tiga minggu itu. INSHA-ALLAH ^^



bukan esok tapi hari ni ^^


"Dia" sudah kembali. terima kasih kerana sudi berkunjung. walaupun ada masanya keadaan yang sukar untuk berhadapan dengannya. nanti kita jumpa lagi. mesti! paling dekat pun next sem. hihihi.><

dah puas berkepit dengan "Mr.U" sekarang giliran nak bersama "Mr.T" plak. semoga ALLAH memberkati apa yang dah saya buat. semoga juga lecturer2 kesayangan saya lembut hatinya semasa pemarkahan dibuat.

DIA yang menggerakkan hati dan fikiran kita untuk menerima atau menolak apa yang dibaca, DIA lah jua yang memudahkan kita semasa kesusahan mahupun kesenangan. tiada siapa yang berkuasa melainkan DIA, ALLAH!


"dan bahawasanya manusia hanya memperoleh apa yang diusahakan dan sesungguhnya usahanya itu kelak diperlihatkan olehnya."
(An-Najm:39-40)


semoga ALLAH membalas setiap usaha kita. allumma ameen!

selamat bercuti. jumpa lagi semester 2. INSHA ALLAH. ^_*







*mood bercuti*-apa nak buat ye?



No comments:

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH