Sunday, April 1, 2012

April & little gegirl ^^



salam 'alaik



1st April 2012/ 9 Jamadilawal 1433H,
begitu pantas masa berlalu,
seakan-akan jarum jam berlari-lari pergi :)


dan semalam,
31 Mac 2012, hari terakhir di bulan 3,
lahir susah legasi ke-41 Keluarga Wan omar
Alhamdulillah, Thummalhamdulillah ^^

ye, little gegirl ini sepatutnya due April,
tapi tak sabar nak jumpa abang2, little gegirl dah keluar semalam. hee~

Maksu dia ingatkan little gegirl ni sama tarikh dengan dia,
tapi bukan sama sekali,
keciwa T__T





introducing little gegirl
welcome little niece,
selamat datang little gegirl,
Ahlan Wasahlan bidadari kecil^^

nama little gegirl nanti ye ^^


tahniah untuk Cumi dan Abe Din for the cute little gegirl
untuk Abang Amir dan "Abang" Naim, jaga adik molek ye^^




raya tahun ni Tokma ade 3 cucu baru. yeay!
eh, tetiba mode raya :)




nota : Selasa ni 1st mid term exam. mode cuti dah bertukar. walhal masih takde mood nak belajar. huhu..

Nota 2 : bulan ni agak pack, bila nak g tengok little gegirl ni ?

nota 3 : welcome bulan April, yang sentiasa penuh dengan kasih sayang :P

No comments:

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH