Friday, January 22, 2010

Albaiti al-jannati…

Salam a’laik….Alhamdulillah dah lepas exam algebra…blh jawab ke tak????tak leh nak kate la tu..huhu….hopefully I’ll pass it…scary subject for me….oh Algebra…

Dan…malam karang ….BALIK………………hehe….tak sabar nak balik rumah….padahal baru je balik tahun lepas….hihi….rindu kt ma…dan juga kakakku yang setia berada di rumah setakat ni…rindu hbo,rindu hallmark,rindu hitz,miss my books..….rindu segala-galanya….tapi tak leh nak lagha sangat la…I still have 2 more papers to go 2 after mid break…ouch…kena stadi sambil tengok tv la ni…..boleh ke?????takut2nya dah habis dua cite satu topic LA pon tak habis…

Semoga selamat sampai rumah..Insyaallah…..illalliqak..

Wassalam….

No comments:

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH