Tuesday, January 12, 2010

ulang tahun 5terz..~

dengan nama Allah yang maah pemurah lagi maha penyayang...hari ni 12 Januari 2010 hari ulang tahun kami(5terz 0206) as ex-students of sek men sains pasir puteh....pada 12th January 2002,kami menjadi sebahagian warga SMSPP....di sanalah kami diajar,kami belajar,berkawan dan menjadi kawan dan macam2 lagi lah kenangan pahit manis sepanjang 5 tahun kat sane...memang menyeronokkan...

i'll always miss that time...is missing my teachers,and all my friends...and also my juniors....


gambar mase 1 balqis dulu...cikgu jonet as class teacher...cam budak2 lagi...hehe..


mase form 4...ngan ustaz fadhil...gambar form 2 n 3 tak masukkan ye...


last day we were there....


5 hajar 2006...rindunya anda semua....bila la boleh jumpa plak..huhu...


a moment to remember.....5terz 0206 in memory...


graduation day....hari terakhir kita bersua...huhu...


fterz 0206...


kawan saya...hehe..

tu la sedikit sebanyak gambar2 kenangan kat smspp..all the experiences there will be reminded in every single day...a big thank you to all my teachers and my friends...uhibbukum fillah...

"Sahabat,kita sering berbicara menganai persahabatan.kadangkala dalam persahabatan timbul perselisihan faham dan perkara yang tidak disangkalkan.namun segalanya dapat diatasi dengan ketabahan.semoga allah merahmati persahabatan dan perpisahan.begitu jua dalam menentukan liku2 kehidupan kita tabah dalam mengharunginya.akhirnya membuahkan satu kejayaan di dunia dan akhirat.insyaallah..encari seorang sahabat ibarat mencari sebiji benih pokok dalam semak berduri.bersedialah dilihat.jangan mengalah untuk terus mencari andai sudah kau temui.sayangilah ia sepenuh hati.."


wassalam...

No comments:

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH