Monday, May 28, 2012

updated ^^

salam 'alaik



exam period masih lagi hangat berlangsung.
dan saya?
2 paper dan 'selamat' berlepas.
lagi 2 paper adalah pada bulan hadapan,
saya ulangi, bulan hadapan,
4 dan 6 jun 2012.
aduih, letinhnya  nak menunggu,
di saat2 ramai orang dah berlepas balik ke rumah.

told you,
gap lama antara exam sangat memeningkan, memilukan
bagi seorang saya :)
masakan tidak, hampir seminggu gap untuk the next paper.
oh, sedih sekali!

maka di situlah timbul minat membaca yang tinggi
tatkala memandang buku2 yang dibeli d PBAKL tempoh hari.
sedih bukan?

dan hari penangan 'Chebyshev' memilukan lagi.
banyak2 theorem, lecturer kami yang osem itu begitu berminat dengan  cik Chebyshev.
maka dengan itu, saya bertawakkal kepada ALLAH
semoga segala baik-baik sahaja. :)

 untukmu Chebyshev,
namamu akan sentiasa menjadi pujaan hatiku :P


2 jun dah tak lama,
jemputlah ke walimah saya :D
hihihi

tidak lah,
menunggu family gathering,
Insha-ALLAH, 2-4 Jun ni berlangsung,
hadiah saya tak beli lagi
nak beli apa ye  ?
dan moga2 siapa yang dapat hadiah saya untung lerr. hee ^^

dan yang menyedihkan 4hb saya ade paper,



adus lemah semangat nak g FD 2012.
tapi takpe, demi ma, abang2, kakak2 dan anak2 kecil yang saya sayangi
kugagahkan juga untuk bergumbira riang ria bersama-sama kalian di sana,
Insha-ALLAH :)


 21 MAY 2012 yang lalu,
genap setahun bersama cik merah,
atau nama baru dia cik Chebyshev. hehehe :)


last but not least, selamat menambah amal, men'topup' iman di bulan Rejab. 
masih belum terlambat ;)


Aallahumma bariklana fii rajab wa sya'ban, wa ballighna Ramadhan....



semoga ALLAH beri kekuatan untuk menempuh 2 paper lagi.

faiza 'azamta fatawakkal 'alallah :)

lepas usaha, buat apa? TAWAKKAL.
ALLAH suka siapa? orang2 bertawakkal ;)




wallahua'lam ^^













2 comments:

Nadiah Sidek said...

kami pun boleh join juga la ye. suami akak keturunan wan :p

hasnisyakila said...

kak nadiah :


heehe...
welcome2 :D

safiyyah dan shakir pun boleh join jugak..^^

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH