Wednesday, August 15, 2012

lawatan terhormat daripada "daddy' from Kuantan :P

salam 'alaik



ALhamdulillah, masih lagi dalam fasa terakhir Ramadan. Beberapa hari sahaja lagi Mr.R bakal meninggalkan kita. Bagaimana, sedih, gembira? Tepuk dada tanya iman.

pagi tadi mendapat lawatan terhormat daripada lecturer dari Kuantan, "turun padang" nak tengok student dia :) nak tahu apa yang kami dok buat sepanjang 2 bulan lebih kat sini. hehehe. 


saya sebenarnya tak pernah kenal siapa yang nak datang visit. sebab tak pernah belajar dengan beliau.  sekejap je Dr datang. borak-borak dengan supervisor sambil-sambil “mengadu” pasal kitaorang. :D
lepas tu borak-borak dengan kami, dan bertolak pulang. Simple je. kalau tak datang pun ok je. heee~











nota 1: hari ni hari terakhir saya sebelum cuti beraya. disebabkan SV cuti lama, maka kami anak buahnya pun cuti lama juga. so, kena extend practical untuk ganti cuti raya :)

nota 2: tengah berusaha menyiapkan discussion,conclusion and etc. semoga dipermudahkan :)

nota 3: bakal merindui madrasah Ramadan. semoga dipertemukan lagi. insya-ALLAH. Allahumma Ballighna Ramadhan

nota 4: dikesempatan ini, Eid Mubarak untuk semua. semoga hari kemenangan ini menjadi titik permulaan untuk meneruskan lagi perjuangan-perjuangan sepanjang bersama Mr.R. Insha-ALLAH :)

nota 5: untuk semuanya, selamat bercuti, pandu berhati-hati, :)




“Wahai jiwa yang tenang. Kembalilah kepada tuhanmu dengan hati yang redha dan diredhai-Nya. Maka masuklah ke dalam golongan hamba-hamba-Ku. Dan masuklah ke dalam suyurga-Ku.”[ Surah Al-Fajr:27-30]

No comments:

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH