Wednesday, December 19, 2012

Welcome Little H :")

Assalamu'alaikum wbt




Alhamdulillah, sudah memasuki minggu terakhir lecture. Tinggal esok sehari je kelas. Lepas tu study week and then final examination will take place. Insha-ALLAH :")

Alhamdulillah, Alhamdulillah, Thummalhamdulillah.
Bertambah seorang hamba ALLAH di muka Bumi-NYA.
Semalam jam 11.42 malam, 18 December 2012, bertambah anak saudara saya yang ke. Hmm, sekejap nak kira balik. Oh ya, new little nephew ni cucu Tok Ma dan arwah Tok Wan yang ke-42. Boleh rujuk di sini :")

Okay, presenting Little nephew, Little H maybe. Adik Abang Harith :")


 Abang Harith tak tengok baby dia lagi, sebab budak kecil tak boleh masuk ward :(
Abang tunggu baby balik deh :")




Little hero with his daddy :")


Ahlan wasahlan, welcome my new little nephew.
Congratulations to my beloved brother Abe Ja and SIL Kak Atun and also the new "abang" Abang Harith :")

"Moga-moga diberkati untukmu pada kurnia-NYA, kamu bersyukur kepada tuhan yang memberi kurnia, menyampaikan kepada usia dewasa dan dijadikan sebagai anak yang berbakti"








 

 Sukila will meet you this Friday Little H. Insha-ALLAH :")


Hugs and kisses for you Little H :")



"Dan ALLAH menciptakan kamu dari tanah kemudian dari air mani, kemudian DIA menjadikan kamu berpasangan (lelaki dan perempuan). Tidak ada seorang perempuan mengandung dan melahirkan, melainkan dengan pengetahuan-NYA. "
[Fatir:11]





No comments:

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH