Wednesday, July 20, 2011

5terz0206

salam 'alaik




Alhamdulillah, 15dan 16hb hari tu ade reunion sekolah dulu, 5terz0206. Seronoknya. Lama tak jumpa dengan semua orang, walaupun tak semua yang Berjaya menghadirkan diri. Tahun ni tahun ke-9 kami kenal. Alhamdulillah.Tahun depan dah 10th year’s anniversary. Hehehe.Dah lama rupanya <!--[if gte mso 9]> Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE berkawan. ^^

Destinasi kami kali ni adalah pantai melawi bachok, 2 hari satu malam. Mula2 jumpa, masya-allah, banyaknye nak cerita.Biasalah, lama tak jumpa.Siap kena buat round table balik nak tahu semua orang belajar kat mana, kos ape, bila grad dan macam2 lagi. Kalau ikutkan umur kami sekarang 22, ramai yang ada yang dah habis belajar dan konvo hujung tahun ni. Tahniah ye kawan2.Cuma, saya dan sahabat2 UIA lambat sket.Huhuhu.

Sampaikan malam tu tak rela nak tidur, sebab banyak lagi yang tak cerit ni. Hahaha.Dengan gelak ketawa dan pelbagai cerita, pengalaman practical, pengalaman cucuk orang, pengalaman round patient kat ward, pengalaman tidur di stesenkereta api, pengalaman pegi disneyland kat Hong Kong yang membuatkan orang lain rasa nak pergi jugak, pengalaman jadik orang Russia, dan macam2 pengalaman lagi. Tu pun ada yang tak sempat bercerita.Banyak sangat, hehehe.

Tak lupa juga mengimbas kembali masa katsekolah dulu, 5 tahun bersama-sama, suka dan duka, pahit manis, payau semua ade. Hehehe.Sampaikan bila Tanya kelas f1 dulu boleh tak ingat.Hahaha.Ingat2 lupa.

Salah seorang sahabatsaya, subhanallah, terkejut, banyak perubahan dia. Jauh beza masa kat sekolah dulu.Berubah kearah kebaikan.Seronok tengok.Mulut nak bertanya, tapi tak Tanya pun. Walaubagaimanapun, saya seronok tengok keadaan dirinya.Semoga trus berada di jalan tarbiyahnya.

Sahabat-sahabatsekalian, saya seronok jumpa kalian, walaupun mula2 tu agak kekok untuk berbicara.Bila ingat balik perbualan “warongkita” malam tu, memang aku gelak sorang2.Hahaha.Banyak perkataan baru yang kita dapat, bak kata raimi.Hehehe. Dan doc sempoi dari rusia, sebagai pencerita terbaik malam tu.Aku rindu nak dengar cito mu lagi che 10.Hahaha.Tq untuk gambar2 tu.Dan sememangnya kamera pink tu banyak berjasa.Hehehe.

ni gambar2 dari fb kawan2. saya tak bwak kamera.T____T


mula2 sampai...^^


makan2...

amboih, sakan gelak..hehehe...


lihat dr kita, gaya navy...hehehe...







PM kita...thanks a lot sarah...jasamu dikenang...^^



p/s: boleh tgk lagi kat sini


jumpa lagi sahabat2. sekarangkan cuti semua sama. hehehe. terima kaih semua. maaf kalau ada salah silap.
tha best moment that i've ever had. thank you so much. may allah bless all of you. ukhuwah fillah abadan abada (^_*)




wassalam

1 comment:

bihunpama said...

awok xbwk kmera pulok.saya bw kmra tp xle guna.som doh la kito hahaha

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH