Saturday, October 24, 2009

CTS first year Eid Gathering 2009....~

syukur...dapat gak kami wat eid gathering even syawal is already finished....time ni baru boleh bernafas sket...tak busy sangat...cume ade la beberape assingment yang kena hantar...dan juga beberape tutorial yang nak kena discuss....now,we are going to struggle for our final exam which will be held on 5th to 18th november....malam tu enjoy la sket2.....makan2 dan layan game....



majlis dimulakan dengan solat isya' dan diikuti solat hajat diimamkan oleh akhi akmal...



ucapan dari batch leader kami akhi amirul...



makan..makan...macam2 ade...nasi minyak,roti jala,lontong...



ade gak gamba ngan zakiah....kawan satu sekolah dl...sampai loni..satu clas mase f5...dkat pj dan juga kat iium kuantan ni....



haa..ni la die queen n king of da raye CTS 1st yr 2009...miss zutiqah yang cun and mr shahizam yang wacky cheeky brother.....bersame batch leader kami amirul and nadia..



kami...sisters of CTS 1st year students....



setakat itu sahaja jamuan kami mlm tu.....thanks a lot to all commity members that arranged the gathering...may Allah bless all of you...good luck to all of you brothers and sisters.....all da best and turn to Him...hope our ukhuwwah will never last because of Allah...InsyaAllah...Ukhuwah Fillahi Abadan Abada....Illalliqa'...











No comments:

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH