Saturday, October 10, 2009

finally,it's over...

alhamdulillah,abis gak exam ku...syukur sangat2...tapi cuak plak nak tunggu result..maybe lambat sket coz lecturer tgh busy sekarang ni....last ngan analytic geometry tadi,lega je rase...cam dah terbang kat langit dah...then online...saat2 yang paling ditungu-tunggu...bape hari dah tak on9..lepas gian la ni...tak pe la...exam dah habis kan..????kena enjoy gak...last wednesday i've finished my calculus exam...

cte pasal exam ni,ag tadi agak susah la...tu bagi saye..mungkin ada yang kate ag tadi senang...dr jesni pny soalan memang high class la...takut plak...dalam class rase cam ok je,tapi mase exam....tak tau la tu..then,mase calculus ari tu pon,ade bleh jawab ade tak berape boleh jawab...calculus ari tu open book exam....nasib baik gak la...hebat kan prof torla..i like it..hehe.....penat bawak buku yang ala2 kamus tu p class...and then the result will coming soon...takutnye...

actually,these are the last paper for my mid term exam...lambat sket...the rest already finished before eid...result pon dah dapat...so far so good...alhamdulillah...cume,nanti final memang kena buat tahap giga la...i hope so...nak maintain pointer ni susah kan...kalau terer tak pe gak...i'll try my best to achieve it...orang lain boleh buat,tak kan diri sendiri tak boleh kan???

minggu ni agak busy....tambah2 lagi prepare tok exam....lega rse da habis...tapi,next week,assingment dah beratur dah...tunggu nak buat and submit je...tutorial pon berlambak2 dapat,tapi tak terbuat...insyaallah akan buat...dengan kuiznye lagi next week....moga2 dipermudahkan olehNya...

harap2 dapat la result yang memberangsangkan...InsyaAllah...usaha tangga kejayaan...dah buat yang terbaik....hanyan allah yang menentukan...work hard and then turn to Him...

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH