Sunday, September 26, 2010

cerita raya lagi....

assalamua'laikum wbt....


salam 17 Syawal....masih dalam mood raya...oh mesti walaupun assignment dah tersusun rapi untuk dibuat....hehehe...baru setengah bulan raya....hahaha...masih berbaki....open house masih giat berjalan.....puasa 6 pun ada yang sedang berlangsung....

okey.sebenarnya semalam bersamaan Sabtu keluarlah berkonvoi untuk ke open house rumah lecturer kami Mdm Nik Ruzni dan seterusnya ke rumah Madihah...keluar ramai2 ni best jugak tambah2 kalau ade yang amik gambar....hahaha....everyone was in a good mood....goooooooodddddd!

mahu lihat photo kami beraya??....silalah scroll down jika mahu....kalau tidak tinggal saja....okies????

sebelum tu,tema diri sendiri adalah hitam putih sempena baju raya ke-7...hehehe....1-6 tak sempat nak bergaya....*wink*


mereka kawan2 saya..~





sorang tak cukup...:(((








at mady's house.....




okek..gayakan handbag masing2...hehehe.....








adam fan's club....semua sudah ada gaya pegang baby..tahniah2....hahaha...




gaya santai....hihihi...


ini dia...gaya rock....~


sisters cts 091~


rumah madam Nik...~thanks a lot madam..i love your cooking...hehehe....

ooooooh....cumelnye...hehehe...



kat rumah mady.....thanks ya...sedap!!!!!
credit to mady for this picture......


seronoks sangat......bila lagi nak keluar jalan2 gini.....terima kasih pada semua....

okey..setakat itu sahaja untuk update raya ke-17.....hehehe...(^-*)
we enjoyed ourselves on that day....



wassalam.....

No comments:

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH