Sunday, September 5, 2010

off to Teratak We Berangan...~

salam a'laik.....


Insya-ALLAH,nak bertolak balik rumah this morning...yeay! sudah tidak sabar untuk pulang......may ALLAH saves our journey....petang ni sudah boleh berbuka kat rumah....mudah-mudahan.....i miss that time...huhuhu....

okey,before tu sebenarnya duduk berhurey-hurey bersama-sama anak2 buah di KL.....hehehe...seronoks sangat....macam2 kerenah ade....tapi tak sempat untuk ke BANGI dan PUTRAJAYA...takpe la,we'll meet at Tok Ma's home ye....hehehe...

oh ya,,,Ridhwan sudah buleh berjalan...memang jalan je keje dia kat umah..hehehe...nanti balik umah tok ma dok sibuk naik turun tangga pulak..itu lah gelagat anak2 buahku tatkala baru pandai jalan....hehehe...pastu siap cakap2 lagi even tak paham pun...riuh mulut dia...cumel....jalan2 sambil mulut sebut "eh eh oooo eh"...ntah ape yang dia sebut....

Harith plak dah pandai gelak kuat2...semalam saja kuat sungguh dai gelak...hahaha....kelakar plak dengar....dan Alea pun sudah makin tembam sekarang.....takpe sayang,tembam la cumel....hehehe....kalau jalan dia lah yang paling laju..penat mahu kejar...

tak sempat ke rumah Imani...tengok gambar Imani sudah tembam...Mama kata kamu kuat minum susu dan tidur ye sayang...hehehe...baru kiut...nanti kita jumpa umah Tok Ma ye....


ok la...sudah mahu bertolak....pray 4 our journey.....amin!!!!

dikesempatan ini,nak ucapkan SALAM AIDILFITRI untuk semua umat islam di mana jua anda berada...terutama buat KAK LONG yang tahun ni tahun kedua beraya di perantauan...jangan sedih2 ye dear...miss u a lot!!!!


wassalam....

1 comment:

Nadzipah said...

thanks..salam aidilfitri dari perantauan gak..hukhuk..
have a nice holiday raya la...

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH