Friday, March 26, 2010

welcome Wan Nur Zarifah Amani...~

salam alaik...

alhamdulillah bertambah lagi cucu arwah we(ayah) dan ma....hehe...dan bertambah juga anak buahku...eh,excited la plak...

agak la excited....tak tengok lagi Wan Nur Zarifah Amani ni..next week dia dah nak balik KL dah...takpe nanti boleh pegi Bangi....nak panggil ape ye...panggil Amani la..cun tak...hhaha..

eh lupa nak inform...Amani ni lahir pada 19 Mac hari tu kat Hospital Kota Bharu...wahidah dah jadi kakak....tak boleh manja ngan mama la dia..hehe..jaga baby baik2 ye....tak boleh takut2 ngan orang lagi ye....takde sapa nak makan awak lah...

gambar new lil mujahidah takde la....tengok kat facebook la...hehe...tapi buat masa ni saya MC berfacebook...tapi blog update plak..hoho...

ok la...nak study BM..ahad ni exam BM...takut la...lama dah tak buat esei BM..huhu..apa2 pon doakan saya dapat jawab BM dengan jayanya..INSYAALAH..

wassalam..

5 comments:

aku::semut::merah said...

tahniah makcik kila~hehe

hasnisyakila said...

tima kasih mak cik fauziah...hehe..hidup baik2 ya di jepun..~

ayuhasniayu said...

bukan amira la
tapi amani

hasnisyakila said...

MANO AK TAU...hehehe...

munirah said...

amani ker amira????.

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH