Saturday, March 6, 2010

integrative science challenge~

assalamualaikum wbt...

weekend ni weekend yang paling banyak aktiviti...semalam bowling tournament...yang CTS batch 091...agak la best...enjoy je...bia la baling bola banyak masuk longkang pon..yang pasti bukan juara longkang...hehe..tq kepada programme coordinator Ghaffar and Zutiqah..tak lupa jugak buat kawan2..

dan pagi tadi ade integrative science challenge...under training and education bureau...main game yang banyak pakai otak..hehee...nasib baik ade mirul dan nizam...korang memang hebat la..
tak pasal2 kita dapat no 2...bagos2..hehee..

sepatutnya jadi committee untuk catering...tapi dah programme manager kata committee pon boleh join,so ape lagi kami join la...memang enjoy...penat pon penat...tapi dapat la gak nombor...


hamper yang disediakan..


group kami..ivory cost...hamper pinjam tu..kami pnye no 2..ehhee...


sky scrapper kami...kukuh tu..hehe...


mantap2..

ok..setakat tu je..esok ade family day sciencess plak...for 1st year students..

wassalam..

1 comment:

Nadzipah said...

wah..tahniah222...no 2 pun menang gak..cantiknya baju..1 team 4 org ek?siap berpasangan lagi tu..^^
p/s:lama dh kita x chat kan?huhu..sori..busy loni..:((

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH