Thursday, March 18, 2010

exam oh exam...~

dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha penyayang...

alhamdulillah,hari ni last lecture untuk second sem 2009/2010...kejap je masa berlalu...masuk kelas,keluar kelas,naik bus,turun bus,buat assignment ,hantar assingment...tup-tup dah nak final exam dah...huhu..

dah la subjek sem ni agak susah....carry mark pon cukup2 makan je...so ,final ni kena work hard la...

InsyaAllah first paper on 24th march....permulaan ngan LINEAR ALGEBRA...kos yang agak susah la bagi saya..all about the matrices...mencabar kan????

dan last paper ngan ALGEBRA..juga kos yang susah...huhu...pastu balik umah...oyehh...tu yang best..ehhe...

semoga saya diberi kekuatan dan kemudahan untuk menjawab soalan exam...kita hanya mampu berusaha,hanya allah yang menentukan...takutnya nak final exam ni...soalan mesti double2 susah dari mid term...

mungkin ni last n3 before exam...hehe..kalau sempat saya update...kalau tak tunggu after exam la jawab dia...kepada kawan2 CTS 1st year 09/10 good luck and all the best..

kepada bonda tercinta,doakan kejayaan anakmu ini...

~DONT LETS FEAR STAND IN THE WAY OF SUCCESS~

1 comment:

munirah said...

good luck dear sis...
all the best

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH