Sunday, March 21, 2010

pesta buku antarabangsa..~

Salam Alaik...

Alhamdulillah dapat gak pegi Pesta Buku Antarabangsa di PWTC petang tadi...hehe...best2...sangat2 suka..tapi tahun ni cam tak ramai orang je...tak macam tahun lepas...

Penat jalan kaki tapi enjoy sebab dapat beli buku..murah pulak tu...discount je....author pon ramai...amik tanda tangan,amik gambar...tu yang jadik best...

tadi saya beli banyak buku..hehe...ye ke????mestilah..kan hantu buku...sampai tak tau nak pilih mana satu..jadi rambang mata la...uhuk...dan tadi beli dua chicken soup...best33....hahaha....

tak sabar nak baca..tapi kena tunggu habis exam la...baru boleh baca buku..pergi pesta buku time exam ni..apalah syakila...takpe yang penting puas hati..mak saya siap bagi duit suh beli buku....hehee...sayang ma....terima kasih....

ok la..sapa yang berpeluang boleh pegi bookfair kat PWTC ye...saya yakin anda pasti tak nak balik punya...haha...

doakan saya untuk menghadapi final exam dengan jayanya..InsyaAllah..

wassalam...

No comments:

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH