Wednesday, March 10, 2010

the game was over..~

lets focus on our studies...the final exam is around the corner...

assalamualaikum wbt.....

Alhamdulillah,segala jenis aktiviti batch 091 dah tamat..hari ahad hari tu family day Sciencess 1st year students....sori la..lambat update...sibuk ooooo.....tadi baru hantar esei bm...penat karang ayat...hehee..dan esok kena hantar assingment calculus dan juga algebra....

family day hari tu agak best la...mula2 tu tak nak pegi gak..tapi ubah fikiran balik...nanti bila lagi nak gather ramai2 kan???mase ni la nak merapatkan silaturrahim...ceewah...saya ahli rumah biru...yang menjadi juara bagi family day sciencess 2010..ehhee....dengan diketuai oleh don...

kalau nak tau,ahli rumah biru la paling ramai berbanding rumah lain..bagos kan ahli rumah biru ni..ahli rumah lain,ade yang tak datang,yang jadi committee pon ramai gak...patut la rumah biru menang..hehe..
teringat mase kejohanan olahraga tahunan sekolah dulu plak...yang kat sekolah dulu lagi best...ade maskot,ade perbarisan dan macm2 lagi la...


sebahagian ahli rumah biru....~


biru itu jitu..??~




berehat sebentar....penat..panas plak tu...tapi enjoy..~


hah..tarik22...tapi CTS kalah ngan biomed..huhu..~


kanak2 ribena melompat..korang umor bape weh???~

yang pastinya rumah biru memang best..ehhe...banyak lagi gambar...tapi tak kan nak letak semua kut....ratus2 ade ni..ehhe...


yang ni gambar mase kami pegi main bowling hari tu...tapi tak semua ade ni...~


mase intergrative science challenged hari tu...


sebahagian committee.....

ok la...dah banyak dah tu gambar..ehehe....tu la sedikit sebanyak gambar aktiviti mggu lepas...weekend yang busy....sampai tak sempat nak study...muka pon aci burn dah..huhu...
dan insyaallah berakhirlah aktiviti CTS 091 bagi sem 2 2009/2010...kami pon dah nak final exam dah..huhu...first paper on 24th March...

all the best friends....lepas tu cuti panjang ye....dan sapa yang amik short sem same saya kita jumpa di Gombak ye...hehee..excited nak g Gombak nih...

last but not least.semoga banyak lagi aktiviti menarik untuk batch kita ye...InsyaAllah akn ade summer camp plak bulan 6 ni....kita same2 join ye..

wassalam..

2 comments:

munirah said...

EXCITED NAK GI GOMBAK KE
EXITED DKT NGAN HARITH???
HEHEHE

hasnisyakila said...

takut gak nak g gombak ni...dah la besar....hehhe..dan tak sabar2 nak g umah harith..nati boleh la ulang alik g umah harith..ehhe....clas pon 12 jam h]jah semggu...caiyok...gombak,i'll come to u...hahah....

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH