Sunday, March 21, 2010

selamat pergi sahabat-sahabat...~

assalamualiakum wbt...

Ahamdulillah saya berpeluang mengantar kawan2 sekolah dulu yang nak fly ke negara matahari terbit,Jepun...sempat juga pergi KLIA tadi...tapi ,mase saudara saya pergi ke korea tahun lepas,saya tak berpeluang nak hantar...harap2 beliau tak kecik hati..

tapi kan mase kat KLIA tadi sebenarnya tak sempat pon jumpa diaorang...nampak dari jauh je turun escelator...huhu..sedey gak...sampai dah awal tadi..tapi masa sampai tu diaorang tengah briefing...lepas tu terus ke tempat nak depart..

so,tak sempat la jumpa ngan kawan2 saya especially Fauziah Aziz..sorry ye kawan2..walau apa pun good luck to all of you...all the best kat jepun ye....panjang umur kita jumpa lagi..InsyaAllah...

semoga kalian semua tabah dan sabar dalam menghadapi dugaan dan cabaran hidup di negara orang...jaga diri baik2 ya....sentiasa ingat Allah...pesanan dari penaja...hehee..Uhibbukum Fillahi Abadan Abada...

wassalam...

No comments:

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH