Thursday, July 29, 2010

" MR M, silalah jangan ganggu saya"....

salam alaik....


sebut pasal "MR.M" ni...sebenarnya saya dah lama kenal...cuma tak heboh je..nanti jadi lain...hehehe.....kenal "MR.M" ni masa sekolah lagi dan stay sampai sekarang walaupun kadang2 saya jadi geram dengannya...sabar je la...huhuhu....

status "MR.M" masih lagi dirahsiakan....sabar ye....nanti anda tahu la siapa gerangannya....hehehe.....

"MR.M" ni sebenarnya macam chips more...kejap ada kejap takde...tapi biasanya memang sentiasa ada lah...cuma saya je "ignore" kan dia....tapi taklah selalu ignorekan dia...kadang-kadang je....memang perlu pun "MR.M" ni untuk certain masa je la...kalau selalu memang tak tau nak kata apa dah..penat layan "kerenah" nya....

tapi kebiasaannya "MR.M" kerap "berhubung" ngan saya masa weekend je...waktu lain kurang lah..mungkin sebab banyak kerja..."dia" paham...so,saya berjaya meng"ignore"kan dia....hehehe....bila weekend je,memang "dia" sentiasa ada...tak tau macam mana nak halang "beliau" dari menganggu saya terutamanya masa weekend....

sukar sebenarnya nak "berpisah" ngan "MR.M" ni...melainkan memang betul2 la...kalau buat betul2,confirm "MR.M" tak ganggu saya lagi....tapi macam mana ye??????pusing gue...tapi saya yakin,saya boleh "kalah" kannya....huhuhu....



**********************
*********************************
**************************************



********************
*********************************
****************************************


##############
############################
######################################


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^




sebenarnya "sayang" sikit je kat "MR.M"...tak leh sayang banyak2...nanti jadi lain....

okey....sekarang saya perkenalkan my "MR.M" yang sangat "memahami" saya....hahaha.....



"MR M.A.L.A.S......."

Yang sentiasada bersama-sama saya....mungkin juga bersama-sama anda...hehehe....




~jangan jadikan "MR.M" merobohkan segala impian kita.... mari kita lawan sama dia....

(^-*)

(^-*)

(^-*)


itu sahaja n3 yang tak tersangatlah mengarutnya...sekadar suka-suka..hehehe....


diriwayatkan dari Abu Hurairah r.a, ia berkata: Rasulullah SAW telah bersabda:
"daripada kebaikan Islam seseorang adalah meninggalkan perkara yang tidak berguna."
(diriwayatkan oleh Al-Tirmizi dan selainnya seperti ini)


wassalam...

7 comments:

-amal- said...

wahaha...serius ingat tadi mr. monyet..

hasnisyakila said...

hahhaa...
kasik gempak sket....
hehhee....

baru betul...
(^-*)

syima said...

hoho...
awal2 lg dpt agk dh..
sejak bile plak awk ade 'mr2' ni kn..
tp x tau la klu senyap2..~lalala..

hasnisyakila said...

hahaha...
ape salahnye kalo ade btol...
ish2222..
xla...
mana boleh ade mr betol sekarang neh...
kita tunggu dulu...hahhaa

semut merah said...

kila tolong maroh mr.M kat okayama ni
die ganggu saya nk exam
hahah mr.MALAS jahat!

Murtadha Bin Rafaai said...

Haha

hasnisyakila said...

to fauziah:
gee...
sila putuskan hubungna ngan MR R
di okayama...
hahaha

to mus:
hapuskan MRS.M anda..
hehehe...

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH