Friday, September 3, 2010

yeay! MR.H menyepi seketika =))



salam a'laik...


oh lega....MR.H sudah menyepi hari ni....hehehehe...MR.H mana plak ni...hari tu MR.M....banyak sungguh mr kamu ye....oh tidak....jangan salah faham...mr saya masih tidak muncul-muncul lagi...hahahaha....ayuh, gelak2.... itu adalah MR.HECTIC yang mengganggu saya semenjak dua menjak ni...hehehe....

minggu ni lagi la...exam 2 papers...last Monday and Thursday...dan tidak dilupakan,kena submit 2 assignment on 3rd September 2010...disebabkan 2hb dah nak balik so,kena lah berjaga malam buat assignment....ececeh..ye ke...=P


maka bermulalah
Pencarian bakat2 baru persiapan untuk buat assignment sekaligus melancarkan buat revision untuk mathematical methods...menarik jugak subjek ni...hehehe...lecrurer pun best.....pagi tadi habis exam maths methods....ALHAMDULILLAH...resultnya kita tengok nanti ye...huhuhu....

walaupun MR.H menyepi sekarang, tapi sebenarnya,"beliau" akan datang balik after cuti raya ni.....kesimpulannya, saya masih belum boleh berhurey-hurey balik ni...hal yang sedemikian kerana ada dua lagi mid term exam after raya dan juga 2 assignment perlu submit...huhuhu.....kalau gitu,MR.H kamu kena teman saya sokmo la...hehehe....

sekarang sudah selamat sampai KL...ALHAMDULILLAH...depart bus 5.30 ptg tadi....RUSHING yang teramat sangat sampai makanan buka puasa tak sempat nak beli....nasib baik ada ain dan raihan....syukran YA ALLAH....terima kasih sahabat2....
Insya-ALLAH,
fly balik rumah ahad pagi....petang tu dah boleh buka puasa sama2...

i miss that time....=((....
i miss my father too....i miss to "visit" him....may ALLAH bless him...amin!

senarai "kenangan mid term exam" sem ni...:-)


`ni namanya subjek membaca UNGS 2050K....


siap jugak wat "buah hati pengarang jantung" ni...hahaha....dah boleh disubmit....


okey...masuk ke teknik kira-kira....hehehe....




itu sahaja....
selamat bercuti buat sahabat-sahabat...jangan lupa study ye...!lepas cuti kita enjoy lagi...(^-*)

-semoga juga brother Izwar cepat sembuh....rupa-rupanya pernah jumpa Izwar kat PJ dulu.....

wassalam....




No comments:

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH