Friday, October 8, 2010

a night out...~






salam a'laik.....


tiba saja weekend,perasaan nak keluar tu membuak-buak...hehehe....
tiba saja hari Khamis, terasa begitu bahagia sebab Jumaat tak ada kelas....so,tersangat happy lah...
tapi bila tiba saja hari Isnin, ada sikit perasaan, apa ye....hehehe....sebab ada L****....owh,buat aku bingung dan tak bersemangat....huhuhu...

bila tiba hari Selasa plak,gembira kembali sebab kelas will start at 2pm...hehehe....
beila hari Rabu,terasa masa begitu cepat berlalu...dah nak hampir Khamis kembali.wah!!

eh,sebenarnya saya happy je tetiap hari...hahahaha....

okey,the true story is.....

semalam kami keluar berbuka kat luar....keluar bersama-sama sahabat-sahabat yang cukup baik untuk saya....ALHAMDULILLAH,ALLAH kurniakan mereka.....

sebelum tu,solat Maghrib dulu dekat Masjid Negeri sebelum makan di Sara Thai...
nak tau kami makan apa..???haaaaa


beginilah,liku2 kehidupan orang yang suka bergambar..hehehe..~



yummy....!!licin...hehehe....sampai kerapu tinggal kepala je...sian...~



kat SARA THAI...
lain kali boleh pegi lagi....hehehe...~


lepas makan...eh,baru pukul 9.00...awal lagi....itulah jadinya bile keluar..hehehe...
g TC (Teluk Chempedak) jom.....jom!!!!hahaha.....suka sangat g TC.....hehehe.....itu je pun yang boleh pergi selain mall di sini...huhuhu....

nasib budak2 di UIA Kuantan...hehehe...

so,pergi lah TC dulu malam tu...ambik2 gambar (perkara biasa), then apa lagi pulanglah ke mahallah masing2...huhuhu....




pergi pantai dengan cara yang ayu....hahaha....















~we are photogenic....kalau nak bergambar jangan lupa ajak kami...hehehe..mesti nak punya...~


okey...

p/s:-

IIUM Kuantan Open Day (IKOD) is launching now...come and join us here...you are most welcome...don't forget to visit our stall BIZ-MATHESS One Stop Centre.....there's a lot of food to all of you....yummy!!!!

tomorrow night will be held nasyeed concert by MESTICA....but,I'm craving for MAHER ZAIN's songs......huhuhu...since the tickets are already sold out,I'm no longer interested to go to his concert...hahaha....ye la tu...I'll go to your concert some day.....please come again to Malaysia...hehehe....


wassalam...

2 comments:

NazwA_SaN said...

sedih sbb x dpt ikut

hasnisyakila said...

xpa wa...
nanti kita g lagi...
semua sekali...~

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH