Thursday, October 28, 2010

we are old enough...~


salam a'laik...


break sekejap...boleh update blog sket...hehehe....

bila tengok gambar ni,rindu kat buah-huah hati (anak2 saudara) saya...yang di Johor, di Penang,di KL ,Kelantan and Kuantan as well...
they can make me laugh....~



lihat gambar ini...mereka sebahagian dari buah-buah hati saya....three of them are the younger grandchildren of Tok Wan and Tok Ma...they are 2009 people.....the youngest now is Zalifah Imani, Bangi little daughter...

buah-buah hati yang mana bila tengok gambar diaorang rasa gembira dan gembira....itu sahaja yang boleh diungkap...missing you la kids....
nanti jumpa rumah Tok Ma ye tengok Abe Yoo kawen....hehehe....




dialog bajet cumel diantara mereka..padahal cakap pun tak lepas lagi...hehehe...Kakak Alea is the oldest one....Kakak cumil yang sangat diminati oleh Abang Amir....hahaha....Amir said Alea is gorgeous! wow!
Alea dan Ridhwan dah setahun lebih,tapi si kecik yang terasa macam dah besar (tengok cara Harith berdiri) baru nak masuk 1 year this December...yes,he is a "Christmas" boy...hehehe....

gambar ni dihantar oleh Harith's Daddy kat handset...he knows me well...thanks bro...berusaha saya active kan balik MMS untuk tengok gambar ni....dah la semua suka hantar gambar....Ibu Amir, Mama Maisarah,Ummi Rafiq,Alea's Daddy and others ....huhuhu....

itu sahaja....kanak2 riang yang mampu buat saya happy..happy!happy!happy!
tak sabar nak jumpa semua...



wassalam.....

No comments:

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH