Wednesday, November 3, 2010

apa khabar imani.~

salam a'laik.....


apa khabar semua???exam macam mana???hehehe.....mesti la ok kan.....hopefully so.

hari tu mesej dengan abang,dia hantar gambar Imani ....Oh ya....masihkah anda semua ingat n3 ini???? imani dan satu lagi .....

Alhamdulillah,lepas keluar wad dan segala bagai tu,Imani ni bagai dipam-pam....hehehe....kalau dukung dia,memang terasa lenguh....
yang latest punya, Imani dok tengah belajar nak meniarap...tapi tak terror lagi...hehehe...

nanti la Imani balik umah Tok Ma ye.....kita jumpa semua masa kawen Abe Yoo nanti....ke Imani nak jadi flower girl....

okeh,gambar buah hati saya kat bawah....


ye...ini la latest Imani....chubby kan....sampaikan first time Ayah Long dia tengok,terkejut...lain masa dok dekat ward dulu.....





dengan kakak "baby"...itu dulu masa mula2 dapat baby...sekarang dah tukar panggilan dah....Kak Cik...HEHEHE.....pandai wahidah....


itu sahaja....3 more papers to go....doakan saya.....final countdown to go home.....~


wassalam....

No comments:

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH