Thursday, April 15, 2010

~Imani..~

assalamualaikum wbt....

hari ni hari ke-5 Imani ditahan kat Hospital Serdang...huhu...

dan semalam,tok ma call ayah Imani nak tanya pasal cucunda....padahal semalam saya dah mesej ayah Imani nak tanya pasal si kecil tu...tapi tok ma call pulak malam tu...

kata ayah Imani,Imani stabil tapi masih berpuasa...doc nak check tengahari tadi plak...bila dah puasa confirm la tak boleh minum susu...sian Imani...nangis je la dia...nak minum susu tak boleh...

dan kakak saya pergi melawat Imani katanya wayar kat mulut dah buang...ayah Imani kata pulak Imani kena puasa for better diagnoses by the doc...tapi mama Imani bagi jugak susu sket...so,Imani boleh tido walaupon tak lena...

semoga Wan Nur Zalifah Imani cepat sembuh...Ayah,Mama,Along,Abang Zarif,Kakak Irah,Kakak "baby" dan kami semua nak tengok Imani membesar dengan sihat dan ceria..kami semua akan mendoakan kamu wahai little mujahidah...InsyaAllah...

Ya Allah,kau berilah si kecil ini kekuatan untuk melawan sakitnya...Amin...

wassalam...

2 comments:

Nadzipah said...

insya-ALLAH..moga Imani kuat..cepat sembuh ye sayang

aku::semut::merah said...

untie gee pon doa imani cepat sembuh
walaupun imani xpenah tgk untie gee
untie gee sayang imani :)

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH