Tuesday, December 28, 2010

cerita lepas...~

salam a'laik



minggu lepas balik rumah ada kenduri arwah...ingat kan ramai tak balik, but it was really an awesome...all of us were at home at that time except Abg Di, Abg Din and Kak Ti...we had such a great moment there...i love it...

semalam baru tiba dari rumah...malam semalam saya dehydration...semalaman mengeluarkan isi perut...may i use "vomit" instead of "muntah"...hehe...start lepas maghrib sampai la ke subuh....vomit....sampai masa bangun nak solat subuh, letih dan lesu...rasa macam kosong dalam perut...rasanya kalau ke hospital, haruslah "satu botol masuk air"(macam tahu2)....tapi semalam ke klinik saja otw balik Kuantan...i got MC beserta ubat-ubatnya...semestinya ada "ORS"(garam)..huhu...sabar je la...

talking about clinic, I'm sick of government clinic....service tak memuaskan....saya jarang ke klinik kerajaan walaupun ianya adalah free...tapi semalam dah takde pilihan..nak jalan jauh tapi tak larat....keluar rumah jam 7.30, mana ada klinik swasta buka masa tu...terus saja singgah kat klinik kerajaan yang berhampiran....mungkin kalau keadaan tak terdesak, saya tak ke klinik kerajaan...mungkin juga sebab "service yang disediakan" timbul isu ramai yang memilih hospital swasta berbanding hospital kerajaan....
cukup untuk itu...

we're celebrated Harith's birthday on 25th December last 3 days...as i told you before, harith is a "Christmas baby"...hehehe.... Wan Muhammad Harith is already one years old...Ahamdulillah, he is a healthy little boy, not a little baby anymore....well done Harith!

let's see the photos...


Harith,almost one year ago....hehe...



special tiramisu from papa n mama....~



birthday boy muka ngantuk....

kanak2 comot vs cumil..hehehe...Amir, Harith, Wahidah and Ridhwan.....







papa tolong...~



latest Imani...Imani dah mula kenal orang....kalau sapa2 yang dia tak kenal nak amik, mesti nangis...
meh kakak2 dan abang2 sepupu Harith tolong Harith ye....hehehe....


Ayish penat la Mama...


kanak2 riang except the daddy, and 2 aunties...hehehe


p/s: ini bukan n3 untuk Harith ye....jangan salah faham....saya sayang semua anak2 sedare saya....kamu semua buat saya gembira....hehehe.....

masih kurang mood untuk makan....huhuhu...doa kan saya....





wassalam....




2 comments:

Nadzipah said...

x sihat ek?
moga cepat sembuh..
jgn lupa makan ubat tu..
mana leh x makan..nnt cmne nk mkn ubat..cmne nak hurrey2...

hasnisyakila said...

ok dah...
isnin je mc...
selase dah g kelas..
huhuhu...

buleh je nak hurey2...
hahaha....

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH