Tuesday, December 14, 2010

... ayuh, kembali semula...

salam a'laik....



i started my new semester yesterday
second semester for second year
"I'm not old enough".....hehehe....
masih di tahap permulaan
lambaian "graduation day" masih jauh

semester baru
beg baru...bak kata maisarah.....cumil
iklan "aku tak bodoh" menarik perhatiannya...
takde beg baru pun ok ape..
the most important one
beli bekalan air mineral yang cukup
itu penting buat saya
water is my life...hehehe...


"opening ceremony" by mathematical analysis lectured
first day after having a great holiday...oh...
without any notes and assignments at home
for one month
saya menjadi teman setia tv
mengadap dia dari pagi sampai petang kecuali hujan....
biasalah,astro "buat perangai" masa hujan

menonton rancangan kegemaran tanpa jemu...hehehe
waiting for an interesting movies at diva universal
waiting also for "putera katak"...hahaha
and not too forget
Tom and Jerry cartoon at cartoon network
dan juga
Disney channel...hehehe...
sampai di satu tahap
mak kata "makan tv banyak2,jgn makan nasi"
awkward
terus ke dapur....hahaha...gotcha!

Dr Jesni become my lecturer again...
oh,i love his lecture
Dr Bakhram is good in his explanation
is that what we want
we don't bother for "pembaca berita" during lecture

Philosophy of Science take turn
three levels of UNGS are finished already
berfalsafahlah kamu...hehehe
Family and Parenting turut mengisi ruang
semua macam tak sabar nak join that class
why we should learn this?
for our future...hahaha

oh ya,subjek minor sem ni adalah on saturday
saya besarkan
SATURDAY
kamu rasa macam mana?
i feel horrible...huhuhu
weekdays saya banyak free sebab 6 jam dah dibawa ke sabtu
seronot kan????
takpe,mengurangkan waktu saya untuk berhurey-hurey


okeh,dah banyak untuk cerita pasal sem ni...baru second day...belajar dah start, gaya macam cuti mid break ja....shock kejap...hahaha....
nak buat philosophy of science jap...dah ade kerja sekolah....hehehe...


wassalam....


No comments:

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH