Friday, December 2, 2011

i'm sick of "you"

salam 'alaik



ALHAMDULILLAH, just finished my exam. after postponing for several time. mid term paper actually. lambat kan?hehehe.

eh, eh, saya exam apa ye tadi?
open book, open laptop. ^-*

tapi I'm sick of it?

kenapa? tak boleh jawab ke?

entah la, ye la kot.
boleh lulus pon ok la.

itu kata saya yang memang amat tidak suka kepada segala macam programming. i hate programming. kata orang lain tidak diketahui. :)

there you go. tadi exam C++ (dibaca C plus-plus) salah satu subjek programming untuk semester ni, and it might be the last programming subject for me. cukup la! i hope so.

kali kedua saya membawa dell berdarah untuk C++, walaupun sebenarnya tidaklah membantu sangat. hee. masa selebihnya hanya menggunakan pc di computer lab yang seakan-akan bersifat seperti "penternak virus" , sampai Mr dell saya nak "pitam". hahaha.
please Mr dell, don't get sick. i need you .:D

talking about C++, eh, saya tak minat la benda alah tu? kenapa ye saya kena belajar?

pernah sekali mengadu kat abang yang sulung:
"susah la C++, tak larat rasa nak bawak."
"eh, budak maths lagi senang nak buat benda tu."

and, the rest is history.
itulah sebenarnya jawapan seorang lecturer kepada palajarnya. huhu.

buka laptop buat benda lain boleh,asal jangan programming.
ALLAH, sampai gitu sekali.

okey, cukuplah cakap pasal C++. malu kat bebudak engineering. T___T



finally, penangan C++ untuk awak. hee. ^_*


#include

using namespace std;

int main()

{

cout << " untuk awak \n"

" GOOD LUCK FOR FINAL EXAM \n"

"may ALLAH gives you the easiness \n"

"cumel dok coding saya. hahaha. :P " << endl;

system ("PAUSE");

return 0;

}


see you soon. balik dengan proposal paper untuk "kembara cinta" ye. hahaha. LOL



dear C++, I'm sorry, i can't be friend with you. you make me sick, I'm sick of you. mintak2 ade ubat dia. hahaha.




nota 1 :Alhamdulillah, venue untuk srikandi talk dah selesai.
jom pakai mai ramai2 dengaq ceramah ustaz ridha. hehehe.

nota 2 : " nak jadi orang hebat, orang berjaya, jaga hubungan dengan ALLAH. sempurnkan habluminallah dulu."
joooom sama2 jadi orang hebat! :)

nota 3: eh, rumate saya dah jadi isteri orang. muka tu berseri2. hehehe.

1 comment:

Nadzipah said...

i'm sick of 'you' too...
i don't hate 'you' but i don't like 'you':p

chumel!
terima kasih. thanks. syukran jazilan :')

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH