Saturday, November 7, 2009

exam oh exam...~

assalamualaikum.....alhamdulillah....dah lepas tiga paper hari ni...lega jap...3 hari 3 malam tungkus lumus stadi...takde gap langsung...straight 3 hari...huhu.....ada lagi 3 papers sedang menunggu....malam ade sikit mase nak post new n3....hehee...tinggal buku jap...nanti sambung balik ye...

sebut pasal exam ni wat orang takut ye...tapi kalau dah ready takde pape nye....yang bermasalahnye bagi orang yang stadi last minute...cam saye la...:-)....petang tadi last ngan MGT1050K....agak susah lah...especially yang case study tu....huhu...sedey plak...mcq ngan true false pon boley tahan susahnye....dah la saye ni tak berapa minat sgt subjek ni....subjek membace la katakan...tambah2 lagi sal business and management plak...oho....

semalam plak number theory...bagi orang yang minat berteori lah...ehehee...NT pon boleh tahan gak...ade yang boleh jawab....ade yang pening,ade yang confused...ade yang tak terfikir pon nak kire cam tu...lepas exam baru terfikir...biasalah..lumrah exam...dan 1st day exam ari tu plak UNGS 2030....worldview pny topic...pon subjek memaca...exam hari tu kluar esei je...penat tulis.....tapi ade soalan yang confused..tak tau nak elaborate camane isi dia....huhu...tapi layan je lah..tulis ape yang tahu....

next monday plak computer science....bab2 comp la plak...tak minat gak...huhu...kena stadi gune laptop lah...baru nampak sket....kalau tak wat2 paham lah....

moga2 exam kali mendapat markah yang memberangsangkan....sebab sem ni saye rase berat sangat..macam2 dah jadi...dengan skip lecture nye...hal family lagi...kita hanya beruasaha je...yang lebihnya tawakkal pada Allah...moga2 Allah membantu hambaNya yang lemah ini...insyaAllah...

No comments:

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH