Tuesday, January 4, 2011

sahabat selamanya

salam a'laik.....


lagu ni saya tujukan khas buat sahabat2 saya di sekolah dulu (walaupun anda semua dah mungkin tak ingat saya), dan teristimewa buat my classmates especially yang kita dok study sama2, bergelak ketawa sama2, keluar bagai sama2.....

soundtrack "Upin Ipin" ni...hehehe...dengar pagi tadi otw kan g kelas...terus haku carik lirik lagu ni...hahaha.....payah tu tak tengok saya macam ni....*wink*



Lirik Lagu Padi – Sahabat Selamanya
(Soundtrack Upin dan Ipin)


Dua tiga kapal berlayar di samudra
Ayo sahabatku kita bergembira
Bermain bernyanyi bersama menikmati indahnya dunia

Karena Sahabat untuk selamanya
Bersama untuk selamanya
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya setia

Berakit-rakit kita kehulu
Berenang-renang kita ketepian
Kita berbeda untuk saling mengisi
Segala kekurangan kita

mencari Sahabat untuk selamanya
Atasi semua perbedaan
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya… Selamanya setia

Sahabat untuk selamanya
Berbagi dan saling menjaga
Kau dan aku sahabat
Untuk selamanya… Selama-lamanya… setia…


i wish you all the best...may your life be blessed...insya-ALLAH....




wassalam.....

1 comment:

Nuryn Weida said...

tak dengar lagi lagu ni..nanti nak cari la.or may be pernah dengar tp x igt.hehe

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH