Tuesday, June 8, 2010

family gathering: day 2 and 3...~

assalamualaikum wbt....


Alhamdulillah,we have finished our family gathering yesterday afternoon...it was the best moment to all of us....

aktiviti sangat banyak pihak urusetia anjurkan....untuk anak2 dan juga ibubapa anak2...hehhe...semuanya sesuai mengikut umur masing2....ceewahh....

rupa-rupanya anak2 ni sungguh berbakat....hik22...tak sangka plak sukila...cayalah korang....miss all of u la kiddo....huhu....

maisarah pun dapat no 3 acara lumba lari kanak2 below 5...hebatkan???mana tak hebatnya,dia kejar mama dia...haha....aisyah dapat no 1...punya la lama nak bagi hadiah..sian aisyah kena tunggu lama2...

pecah belon pon tak kurang hebatnya mereka....sampaikan ahmad nak juga pecahkan belonnya even masa dah habis...ciayook ahmad!!!!

ibu2 dab bapa2 pun tak kurang hebatnya....lari ke belakang dan mengiring...masing2 bersemangat dengan disorak oleh ahli kumpulan masing2....

along zafran plak merajuk...sebabnya???dia kalah masa lumba lari...hehehe..sian along...takpe long,lain kali lari laju2 ye...oooyeeeh!!!!!

haa...yang ni lagi la...salahnya ketua kumpulan,,,dia tak tertengok anak buah dia...sampai nangis2 lagi...sian zahirah,dia tak sempat bawa bola pimpong dalam sudu....merajuk pulak...huhu....

acara untuk husband and wife plak menarik gak..ehhee...baling belon air jangan sampai pecah....hebat juga balingan ibubapa masing2 ye kids...tahniah...

acara uncles and unties favorite plak..pening anak2 nak pilih sapa ni...hehehe.....ayah long dapat uncle favourite...sayangnye budak2 kat ayah long...hehehe...

yang aunty plak,saingan hebat antara sukila dan mak ngah,,tapi sukila tewas satu mata...oh noooo......mak ngah yang menang...huhu...
tak pe,the kids kata "mak ngah baik tak garang"...
"yes sukila can say"
all of u right...hehehe....

tukar2 hadiah antara adik beradik..best...!hadiah yang saya bawak dapat kat orang putrajaya...tahniah ye...hhehhe...dab saya pulak dapat hadiah dari orang pp...sebenarnya ramai yang tertunggu nak hadiah comforter...tak sangka plak...untung kan???tak payah beli baru...heheh

saya pun dapat lucky draw...melompat2 i tau...hehehe...dapat plak comforter...hehe...so, tempatnya kat rumah la..ma wat balik dah...

semalam kami amik gambar ramai2...seronok kumpul ramai2 ni...terima kasih semua kerana menjayakan hari keluarga wan omar 2010...

walaupun arwah ayahanda sudah pergi,kenagan bersamamu tetap kami ingati...semoga ukhuwah kita terus berkekalan hingga ke akhir hayat...insyaallah....

uhibbukum fillah abadan abada...

p/s:gambar ada kat n3 satu lagi ye...~

wasssalam...

No comments:

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH