Thursday, May 20, 2010

ceritera di gombak:part 5~

assalamualaikum wbt...


~today is Thursday~
*i love Thursday*
# the class just only for 2 hours #

~blog walking,update blog,check e-mail,but a very lil on face book ~
last but not least....
------STUDY-------


But I've got headache since yesterday...
===do i need to rest?====

a lot of assignments are waiting for me to do ....
oh ALLAH..
please give me patience to do it...

dan hari ni,berbalik pada bahasa asal,saya balik sorang2 dari bilik kuliyyah ke mahallah...berani nye dia...hehhe...
kalau kat Kuantan especially dari KOS ke mahallah...
jangan harap jalan sorang2 gini...

semalam dah lepas satu paper mid term...tapi tak tau nak komen camane...kita tunggu result je la..
next week I've another one paper to complete...

----all the assignments must be settled by 5th June because i got something to handle...hehe...---

p/s;
walaupun diri ini kepeningan tapi petang ni ada discussion untuk presentation minggu depan...caiyok syakila...saya boleh lakukannya...~

wassalam...

No comments:

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH