Tuesday, May 11, 2010

~gembira~

salam 'Alaik...~

tadi lepas baca Quran dok lepak2 depan laptop....tiba2 Sony E ku mendendangkan 'mulakan dengan Bismillah alunan Kalamullah......"...sambung sendiri ye...hehee...

pastu...

"hello,assalamualaikum"

si pemanggil:Wa'alaikumussalam...kenal tak sapa?"

saya:kenal...hehhee...

and the rest is history...~

rupa-rupanya dapat panggilan dari jauh...patutlah tak naik nombor...hoho...Gee call dari Okayama rumah kesayangannya..hehhe...

lama la jugak kami borak2..tanya khabar masing2...lama dah sebenarnya kami tak jumpa...last jumpa tahun lepas b4 saya berpindah ke Kuantan...ni dah setahun...masa Gee nak fly hari tu pon tak sempat jumpa..agak terkilan..huhu..

kenal Gee masa f0rm 2...form 1 tak kenal sangat...form 2 sebab kami satu kelas..sampai ke form 3...form 4 terpisah jap n form 5 satu kelas balik...


kali terakhir berkunjung ke TBP~ukhuwan fillah abadan abada...InsyaAllah..

semoga ukhuwah antara kami hingga ke akhir hayat walaupun jauh beribu-ribu batu...blog kan ada..hehhe...click saja...

~untukmu sahabatku:~

We used to know each other…
We used to see each other…
We used to spend our time together…
We used to talk to each other…
But sometimes we used to oppose one another…
That does really make us become closer…
We still keep in touch…
Even we are in different country…
Even we are in different situation…

We are really hoped that our sisterhood last forever…
That’s always be blessed by HIM…
That’s always requested HIS servant to have a good ukhuwah …
I am also hope to see you soon…
I’m deeply thanked to you for being such a friend for me…
Uhibbuki fillah Abadan abada

~good luck and all the best kat bumi Okayama ye...~
Panjang umur kita jumpa lagi....aku sedey giler tak jupo mu masa kat KLIA hari tu...huhu...tapi takpe,mungkin ALLAH merancang yang terbaik untuk kita....

semoga kita diberi kekuatan dan kesabaran dalam menuntut ilmu dan juga mendapat keberkatan dari-Nya..INSYAALLAH...

p/s: *Gee,kirim Tamaki Hiroshi se...hehhee...*

wassalam...

2 comments:

aku::semut::merah said...

haha..
kila siap ade entri khas ni
jarak bukan penghalang
selagi ukhwah kite kerana Allah~
sayang kila =)

hasnisyakila said...

heheh...
gumbira...
mudah-mudahan....
sayang gee jugak...(^-*)

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH