Monday, May 31, 2010

ceritera di gombak:part 6~

assalamualaikum wbt...


Alhamdulillah lepas satu paper tadi....tapi????soalan tadi cam susah la...huhu....tapi tak tau la...takutnya...tu baru mid term....final lagi banyak nak kena baca..

walau apapun saya dah buat yang terbaik...hanya DIA yang menentukan...semoga beroleh apa yang diharap-harapkan...Insya-Allah...

sekarang ni tengah "assignment walking"...hehehe....banyak sangat nak kena buat..syukur yang job description saya dah siap...tinggal nak compile dan edit je....punya la banyak kerje kat newspaper tu...so,keje kami kena buat description pasal keje2 tu..beratus-ratus tau..sakit mata...

dan yang individual assignment tu "on the way"..harapnya sempat siap sebelum saya pergi ######## Jumaat ni...Insya-Allah...kredit untuk kak na sempena assignment ni...sebabnya dapat maklumat lebih...hehee...terima kasih...

yang satu lagi memang fenin...tak tau nak buat macam mana...tapi boleh fokus sket sebabnya exam dah habis....tunggu final exam je la...ceeewahhh...senangnya hati..hehee..

presentation HRM dah selamat "berlepas" last week...hehhe...dan yang bestnya saya punya part menjadi rebutan untuk orang tanya soalan termasuklah lecturer kami...begitu juga ngan Ramizah...berabuk speaking....hahhaha....berterabur atas lantai tu...wink33...:-D

Pahtu ade satu je lagi presentation...ni IB plak...yang tu tak start buat lagi...banyak plak tu...memang kena get ready la...pastu nak final exam plak...huhu...

ok la...banyak la plak nak cerita...hehe...
semoga diberi kekuatan oleh-NYA untuk menyiapkan segala tugasan yang diberikan...

"what you give you get back"

wassalam...

No comments:

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH