Monday, May 17, 2010

horey-hurey di desa waterpark..~

salam a'laik....


semalam kami pergi Desa Waterpark....di sponsor oleh???jeng222...
member abg ja...hehhe..tq2....tket free tu...jangn main..
nanti ajak lagi ye...

best gak kat sana...kunun2 tak nak mandi...tapi...bila dah turun lain jadinye...hik2...
ok la...ade sket gambar kat sana...


best kan???


rugi kak tak mandi...mia pon mandi..hehhe..~







kami terdampar selapas shock wave...heheh..~











gosok gigi jerung seround..hik2..~




masa shock wave...best sangat2..


"kanak2" riang.....

ok la...tu saja buat kali ini...

p/s;esok saya first paper untuk mid term...doa kan dapat menjawab dengan jayanya..INSYAALLAH...

wassalam...

3 comments:

kakti said...

awat kak tak mandi, rugi . tak kan kak takut air. Takde gambar harith main air pun, apa la su kila ni.Ke cek dia tak bg turun, sejuk, kih...kih...

kakti said...

seronoknyer...macam kanak2 ribena. bakpe kak tak mandi, takut air ye. takde gambar harith main pun.

hasnisyakila said...

tau la kak....rugi moleks...hehhe....
mama harith tak wi turun..harith kan selesema..huhu...
mak2 sedare dialah yang lebih2..
hik33...

Blogger templates

About this blog

"Ya Allah bukakanlah pendengaran hatiku untuk mengingatiMu,kurniakanlah bagiku ketaatan kepadaMu dan ketaatan pada RasulMu serta beramal dengan kitabMu"....

Blogger news

Lilypie Angel and Memorial tickers

Cheeky Quotes

peringatan...~

sesaat matamu berkedip ingatlah ALLAH sedetik jantungmu berdegup ingatlah ALLAH sehalus budimu ditabur ingatlah ALLAH sekilas hatimu ditaut ingatlah ALLAH